Fredagsmiddagen fick bli en carbonarainspirerad rätt. Jättegod som den är och extra god om den serveras med t ex en tomatsallad med massa vinägrett eller balsamico!
- spagetti
- en halloumi
- tre- fyra champinjoner
- en rödlök
- 3 äggulor
- 1dl creme fraiche
- 1 vitlöksklyfta
- peppar
- färsk persilja
Strimla och stek halloumin. Lägg ner i en stor skål. Strimla och stek champinjonerna och rödlöken. Lägg i skålen. Koka samtidigt spagettin. Blanda en pressad vitlöksklyfta, 3 äggulor och 1dl creme fraiche i en lite skål. peppra och ev lite salt. Hacka en näve persilja och häll i bland halloumin och championerna. När pastan är klar och avrunnen, blanda ner den också. I med ägg och creme fraiche blandningen och rör om lite. Peppra efter smak och hacka på lite extra persilja. Mmmm ...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar